Webinar:  B2B-trender og bærekraftig netthandel

Se opptak av webinaret

Vi sørger for en frisk start på 2023 ved å invitere deg til webinar om de viktigste trendene knyttet til B2B-handel!

Den såkalte generasjon Z er på vei inn i arbeidslivet og veksten innen B2B e-handel akselererer. Vi benytter det nye året til å snakke om det vi mener er de viktigste temaene og trendene knyttet til B2B handel. Med økt fokus på bærekraft, vil vi også gå inn på hvordan man kan jobbe konkret med dette knyttet til egen netthandel. Her har vi fått med oss spesialist på bærekraftige forretningsmodeller og e-handel, Christer Grønnslett fra Bouvet.

Dette får du på webinaret:

✓ De viktigste trendene for e-handel i 2023.


✓ Bærekraftig netthandel.


✓ Spørsmål og diskusjon om temaene.

 

 

 

Praktisk Informasjon:

Pris: Helt gratis!

Foredragsholdere: 

Martin Helgestad Midtlien-1
Martin Helgestad Midtlien

Rådgiver E-handel
degree_logo_dark_blue-3

 

Martin har lang erfaring fra B2B-markedet, som salgssjef, forretningsutvikler og ansvarlig for større e-handelsprosjekter. I dag hjelper han kunder av Degree å lykkes med digital handel.

Kristian Landmark
Kristian Landmark

Rådgiver e-handel
degree_logo_dark_blue-3

 

Kristian har erfaring fra både B2B og B2C, innen digital forretningsutvikling, e-handelsdrift, prosjektledelse, e-handelsrådgivning og bærekraftig markedsføring. I dag hjelper han kunder av Degree med å nå sine målsetninger med hjelp av digitalisering og digital handel.

Christer-Grønnslett
Christer Grønnslett

Rådgiver
Bouvet-1

 

Christer Grønnslett er rådgiver med lang erfaring med digitalisering, bærekraft og innovasjon. Han jobber ofte i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi med forretningsutvikling og ledelse, koblet med innovasjon og strategi. Christer er opptatt av hvordan interessenter, teknologi og prosesser kan spille best mulig sammen for å nå forretningsmål.