Visste du at 19/20 B2B-kunder ønsker kontaktløs handel?

Selger du til proffmarkedet, er du antageligvis lei av å miste kunder på målstreken. Trege onboardingprosesser, med manuelle søknader og kredittsjekker, fører dessverre iblant til at kundene rømmer til konkurrentene før salget er fullført.

Webinaret holdes i samarbeid med betalingsløsningen Two, og vil gi deg verktøyene du trenger for å lande kundene i løpet av minutter – slik at denne faren blir eliminert.

Du vil lære mer om: 

✓ Friksjonsfri og effektiv onboarding av nye B2B-kunder på minuttet


✓ Slik er du sikret at varene blir betalt!


✓ Hvordan tilby en god heldigital kunderelasjon


✓ Bruk av automatisert prissetting 

Digitale, konkurransedyktige kundereiser

E-handelsrådgiver Martin Midtlien gir deg en oppskrift på heldigitale kundereiser som sikrer deg at varene blir betalt. Her får du helt konkrete råd om hvordan du skaper gode brukeropplevelser.

Praktisk informasjon

Dato: Tirsdag 3. mai
Tid: 09.00-10:00
Pris: Helt gratis!

Foredragsholdere: 

Robert Udnesseter - Two
Robert Udnesseter

Head of sales - Two

Robert har lang fartstid innenfor IT og digitalisering de siste 10 årene, og vært innom alt fra Apple, Google Cloud, E-signering. I Two jobber han med å hjelpe B2B e-handel å automatiserer sine onboardings-prosesser for økt salg mot sine målgrupper.

Martin Helgestad Midtlien - Degree
Martin Helgestad Midtlien

Rådgiver E-handel

Martin har lang erfaring fra B2B-markedet, som salgssjef, forretningsutvikler og ansvarlig for større e-handelsprosjekter. I dag hjelper han kunder av Degree å lykkes med digital handel.

 

Fyll ut skjema for å melde deg på webinaret: